Soluția la problemele tale financiare – Amanet Auto Constanța

Probleme financiare avem cu toții, mai mari sau mai mici. Nu trebuie să fie un subiect tabu. În loc să le ascundem sub preș, cel mai sănătos este să le acceptăm și să căutăm soluții rapide și fezabile. Chiar și cu cele mai bune intenții și planificări, uneori pot apărea situații neașteptate care să ne pună în dificultate. Dacă te afli într-o astfel de situație și ai nevoie urgentă de bani, amanetul auto poate fi exact soluția de care ai nevoie.

Pentru cei care nu au apelat încă la o astfel de variantă, este util să precizăm că  amanetul auto este o modalitate eficientă și rapidă de a obține banii necesari pentru a face față unor cheltuieli neprevăzute, pentru a acoperi datorii sau pentru a investi în proiecte importante. Amanet Auto Constanța oferă o alternativă sigură și convenabilă pentru a obține împrumutul de care ai nevoie, fără a fi nevoie să te expui riscurilor unui împrumut tradițional la bancă. Ca să nu mai vorbim de timpul lung și procedurile complicate specifice sistemului bancar tradițional.

Probabil unul dintre avantajele cele mai apreciate de clienți este procesul simplu și rapid de obținere a împrumutului. Tot ceea ce trebuie să faci este să aduci mașina la sediul nostru, împreună cu actele de proprietate ale acesteia. Evaluarea mașinii se va face în mod profesionist și corect, ținând cont de modelul, anul, starea și valoarea acesteia. Cu cât mașina are o valoare mai mare, cu atât poți obține un împrumut mai consistent.

Concret, iată care sunt detaliile pe baza cărora poți lua o decizie informată:

Poți obține până la 70% din valoarea mașinii.

Creditul poate ajunge până la 200.000 EURO.

Perioada de garanție este de grație 14 zile.

Poți restitui parțial împrumutul, fără penalizări

Ai acces cont 24/7

Beneficiezi de comision recalculabil.

Ai acces la mașină, dacă vrei să o vinzi

 

La Amanetului Auto Constanța poți obține împrumutul fără a fi supus unor verificări complicate ale istoricului tău de credit. Deci, indiferent de scorul tău de credit, ai șanse reale să obții banii de care ai nevoie. Singurul lucru important este ca mașina ta să aibă o valoare adecvată pentru a acoperi suma împrumutată.

Un alt aspect care face din Amanet Auto Constanța o alegere excelentă este faptul că, în timpul perioadei de împrumut, mașina ta este protejată poate chiar mai bine decât când o ții parcată acasă sau în fața blocului – este păstrată în parcarea privată a companiei și beneficiază de pază și monitorizare video 24/7. De asemenea, pentru și mai multă siguranță, autoturismul este fotografiat, sigilat și acoperit cu prelată.

Acum, că ai înțeles avantajele, este momentul să analizezi și comisioanele, pentru a vedea unde te încadrezi cu vehiculul tău.

Pentru autoturisme, ai comision între 0.18% și 0,5% pe zi, în funcție de suma și perioada alese de tine

Pentru camioane si utilaje, ai comision standard de 0.3% pe zi, dar în funcție de sumă și perioadă poate scădea până la 0.2% pe zi.

Pentru ambarcațiuni, comisionul poate fi de la 0.25% pe zi, în funcție de suma și perioada alese de tine.

Ai toate datele, acum știi cum să îți rezolvi problemele financiare.